Säästät 20%
1 / 1
Koko:200 ml
32,40 €40,50 €Säästät 8,1 €
Ansaitset 324 KICKS Club -pistettä

Ostettavissa vain verkosta

Loppuunmyyty myymälässä

Ilmainen toimitus tälle tuotteelle ·
Määrittelee kiharat
Volyymi
Kihara tukka
Lisää hiusten joustavuutta ja hallitse kiharaisuutta Sebastian Professional Twisted Curl Foam -muotovaahdolla. Tällä ammattimaisella muotovaahdolla voit muotoilla luonnollisen näköiset kiharat ilman tahmaisuutta tai rapsakkuutta" TO "Lisää hiusten joustavuutta ja hallitse kiharoita Sebastian Professional Twisted Curl Foam- muotovaahdolla. Tällä ammattimaisella muotovaahdolla voit muotoilla luonnollisen näköiset kiharat ilman että lopputulos on tahmea tai kova.
HiustyyppiKiharat hiukset
OminaisuudetEritteee kiharat, Antaa volyymia
Hiusten pituusLyhyt, Keskipitkä (olkapituinen), Pitkä
PitävyysKevyt
aqua (water/eau), propylene glycol, glycerin, alcohol denat., peg-40 hydrogenated castor oil, panthenol, phenoxyethanol, polyquaternium-10, caprylyl glycol, pvp, cocamidopropyl hydroxysultaine, polyacrylate-14, parfum (fragrance), polyquaternium-72, sodium chloride, trisodium ethylenediamine disuccinate, sodium hydroxide, citric acid, linalool, chondrus crispus (carrageenan) extract, benzyl salicylate, limonene, hexyl cinnamal.

HUOMAUTUS: Edellä mainitun sisällön ja KICKSiltä saamasi tuotteen ainesosaluettelon välillä voi olla pieniä eroja. Siksi suosittelemme, että tarkistat aina vastaanottamasi tuotteen ainesosaluettelon.

Sisältö200 ml
Yksikköhinta162 €/l
BrändiSebastian Professional
SarjaCurl
KategoriaHiusten muotoilu
Näytä kaikkiSebastian Professional Hiusten muotoilu
Näytä kaikkiCurl Hiusten muotoilu
Tuotenumero776038
EAN8005610429908

Voit valita haluamasi maksuvaihtoehdon kassalla.

  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
Olemme helpottaneet ammattilaislaatuisten kampaamotuotteiden löytämisen merkinnällä "Pro Hair".
Haluatko nähdä sisällön?
Sisältö näkyy, jos hyväksyt toiminnalliset evästeet

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvostelu tälle tuotteelle
KICKSin asiakaspalvelu lukee kaikki arvostelut ennen julkaisua. Lue lisää